Volodimir Zelenski le-a transmis, joi, un mesaj rușilor care urmează să fie mobilizați pentru a lupta în războiul Rusiei din Ucraina. Zelenski este de părere că decizia lui Putin de a mobiliza parțial rezerviștii este o admitere sinceră că armata Rusiei nu a putut rezista Ucrainei. 

Volodimir Zelenski le transmite rușilor că, dacă nu vor să moară, să protesteze, să fugă sau să se predea. 

„55 de mii de soldați ruși au murit în acest război în șase luni. Zeci de mii sunt răniți și mutilați. Vreți mai mult? Nu? Atunci protestați. Ripostați. Fugiți sau predați-vă captivității ucrainene. Acestea sunt opțiunile voastre dacă vreți să supraviețuiți”.

„Acum, din cauza mobilizării, războiul Rusiei împotriva Ucrainei pentru majoritatea cetățenilor Federației Ruse nu mai este ceva la televizor sau pe internet, ci a intrat în fiecare casă rusească”, a spus Volodimir Zelenski.

 

Articolul precedentPUTIN a dat semnalul anexării ilegale a teritoriilor ocupate în războiul din Ucraina – Vineri încep referendumuri false în 4 regiuni
Articolul următorGheorghe Dincă a fost CONDAMNAT la 30 de ani de închisoare pentru uciderea celor două adolescente din Caracal