Vremea rămâne rece și la final de săptămână. Chiar dacă începe să se încălzească în mai multe zone ale țării, temperaturile vor rămâne scăzute pentru ultima decadă a lunii septembrie.

Astăzi, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil și pe spații mici ploi slabe în nordul, nord-estul și centrul teritoriului. Vîntul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 și 13 grade Celsius. Cel mai frig va fi în depresiunile intramontane, unde vor fi condiții de brumă.

În capitala, vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Șansele de ploaie sunt slabe. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 – 21 de grade Celsius, iar valorile minime se vor situa între 8 – 9 grade Celsius. Cele mai scăzute temperaturi se vor resimți în zona preorășenească, unde se vor înregistra 5 grade Celsius.

La munte, vremea va fi mai rece decît în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, cînd pe spații mici vor fi ploi slabe. Iar la altitudini mari, trecător vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorAnamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal terminat la Poliție: „M-a strâns de gât, m-a amenințat, a intrat în casă prin efracție”