Primarul orașului Kiev, Vitali Klitschko, a vorbit despre bombardamentele asupra capitalei Ucrainei și a dezvăluit planurile Rusiei în Europa de Est.

Într-un interviu pentru Antena 3, fostul mare boxer a declarat că România este în pericol din cauza rușilor și că armata lui Putin nu se va opri la Ucraina.

„Planurile lui Putin sunt să refacă Imperiul Rus și România să nu uite că a fost parte a Imperiului Rus. Unde se vor opri ambițiile rușilor? Donetsk și Lugansk? Nu! Ucraina? Nu! Rușii au invadat Țările Baltice? Da! Mai mult ca sigur, România poate fi în planurile rușilor”, a spus Vitali Klitschko. 

Invazia Rusiei a intrat în a patra săptămână, mii de oameni au murit, iar milioane de ucraineni au părăsit țara din calea războiului.

„Sunt foarte mulți oameni răniți și uciși. Doar în orașul nostru, Kiev, până acum aproape 300 de persoane sunt rănite. Planurile rușilor nu sunt secrete. Kievul este ținta. În patru zile avioanele au încercat să pună stăpânire pe Kiev. Ca primar al Kievului le-am spus tuturor că soldații ruși nu vor ocupa niciodată Kievul.

Peste un milion de bărbați sunt în Kiev. Avem baricade construite pe stradă, la fiecare intersecție. Prin jumătate din corpul meu trece sânge rusesc pentru că mama mea e rusoaică. În Ucraina locuiesc oameni pașnici, nu am fost niciodată agresivi cu nimeni”, a spus primarul capitalei Kiev.

Articolul precedentBilanț coronavirus 21 martie: 2.236 cazuri noi și 12 decese
Articolul următorBiden avertizează că există semne clare că Putin vrea să folosească arme biologice