Doi bărbați au fost încătușați de către jandarmi la protestul din Piața Victoriei, acolo unde câteva zeci de persoane au continuat să manifeste și marți seara împotriva legii privind carantina.

Au fost violențe în fața Guvernului în urmă cu puțin timp, în a treia zi în care protestatarii anti-covid s-au strâns în Piața Victoriei. Doi bărbați au fost încătușați de jandarmi și băgați în dubă.

Oamenii au protestat faţă de”dictatura sanitară”, dar cei mai mulţi nu au purtat măşti de protecţie şi nu au respectat distanţa fizică.

După ce jandarmii au făcut zid uman în fața protestatarilor și i-au ținut pe trotuar, mare parte dintre ei au părăsit zona.

Cei care au rămas scandează ”libertate” și cer Guvernului să nu prelungească starea de alertă, dar și parlamerntarilor să nu reglementeze carantina și izolarea. Manifestanții susțin că măsurile luate în ultimile zile nu se justifică și că virusul nu este atât de grav precum vor autoritățile să arate.

Articolul precedentCertificate false, care atestă testarea negativă pentru Covid-19, vândute la intrarea în Grecia
Articolul următorJaf ca în filme, în Capitală! Un bărbat a furat bijuterii de 60.000 de euro dintr-o casă. Unde l-au prins polițiștii