Doi cetățeni svietnamezi au fost descoperiți ascunși într-un microbuz, în timp ce încercau să intre ilegal în România prin Negru Vodă . Au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit poliției de frontieră în data de 28.07.2020, în jurul orei 05.15, în Punctul de Trecere a Frontierei comun Negru Vodă – Kardam, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un bărbat, cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, în vârstă de 28 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în Polonia.

„În urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră români şi bulgari au fost descoperite ascunse, într-un loc special amenajat în spatele banchetei șoferului, doi vietnamezi, în vârstă de 29, respectiv 19 ani, care deţineau documente de rezidenţă în Bulgaria. Cei doi au declarat că intenționau să ajungă într-un stat din Vestul Europei” se menționează în  copmunicatul poliției de frontieră.

Cazul a fost  preluat de autorităţile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Imagine

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentFOTO VIDEO| Rulote cuprinse de flăcări la 2 Mai
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 33. Nu vom mai scăpa de măști!