La miezul nopții, în Ungaria a intrat în vigoare carantina parțială pentru 30 de zile. Elevii de la clasa a 8-a în sus şi studenţii vor reveni la învăţământul online, restaurantele se vor închide, evenimentele sportive se vor desfăşura fără spectatori, circulaţia va fi restricţionată între orele 20:00 şi 05:00, iar adunările de orice fel, chiar şi cele de familie cu peste zece persoane, vor fi interzise.

Guvernul de la Budapesta a raportat marţi încă 103 decese de COVID-19, ceea ce face din Ungaria a treia cea mai lovită ţară din Europa în ce priveşte decesele la 100.000 de locuitori pe ultimele 14 zile, după Cehia şi Belgia, conform datelor Uniunii Europene. Marţi dimineaţă, un număr record de 461 de pacienţi erau conectaţi la ventilatoare.

Bilanțul epidemiei din Ungaria a ajuns marți la 118.920 de contaminări, cu 4.140 mai multe față de ziua precedentă, și 2.596 de decese, în creștere cu 102 față de luni. 

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentCărţi rare în valoare de 3,3 milioane de dolari, returnate proprietarilor după un jaf comis de infractori români
Articolul următorEXCLUSIV Traian Băsescu a confirmat dezvăluirile făcute la Realitatea PLUS: „Îmi asum că l-am trimis pe Coldea în Irak. Nu l-aș mai ține 8 ani la SRI”