Postul de televiziune Realitatea PLUS a lansat o invitație oficială principalilor competitori politici la funcția de Primar General al Bucureștiului, respectiv candidatului susținut de PSD – Gabriela Firea, și celui susținut de PNL și USR-PLUS – Nicușor Dan, de a participa la o dezbatere televizată, miercuri, 23 septembrie, începând cu ora 21.00. 

Invitația lansată de Realitatea PLUS pleacă de la interesul ridicat al opiniei publice pentru alegerile locale care urmează să aibă loc duminică, pe 27 septembrie, dar și de la nevoia de a asigura o cât mai bună informare a alegătorilor din București în legătură cu platformele electorale ale principalilor candidați la funcția de Primar al Capitalei. 

Demersul Realitatea PLUS de a organiza o dezbatere televizată între doi candidați se fundamentează pe sondajele de opinie realizate în ultima perioadă, care arată că bătălia pentru funcția de Primar General al Bucureștiului se va da între candidatul PSD și cel susținut de PNL și USR-PLUS: Gabriela Firea vs. Nicușor Dan.

Totodată, invitația adresată a ținut cont de disponibilitatea manifestată public de cei doi candidați de a participa la o dezbatere televizată, în care să-și prezinte soluțiile pentru problemele Capitalei. 

Nicușor Dan, candidatul dreptei la Primăria Capitalei, a acceptat invitația adresată de postul Realitatea PLUS de a participa la o dezbatere față în față cu Gabriela Firea, pe 23 septembrie. Anunțul a fost făcut de Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

„Am acceptat invitația adresată de postul TV Realitatea Plus de a participa la o dezbatere față în față cu Gabriela Firea, pe 23 septembrie. Presupun că și contracandidata mea a primit o invitație similară și sper să confirme participarea. A refuzat dezbaterile propuse de mine la sediul Primăriei, a refuzat dezbaterea la o autobază STB (locație propusă chiar de ea!), va refuza și o dezbatere standard la televiziune? Văd că Firea e foarte vitează prin interpuși sau în postări pe Facebook, unde ridică diverse întrebări. Am și eu o serie de întrebări pentru ea, au și bucureștenii care ne-au scris pe https://bucurestiumilit.ro/ peste 26000 de întrebări și probleme pentru ea. Avem deci ce dezbate, iar oamenii vor putea face o comparație directă între noi”, scrie Nicușor Dan.

Sursa foto: Facebook

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentRata șomajului în Marea Britanie a crescut pentru prima dată de la impunerea restricţiilor
Articolul următorSimona Halep şi Monica Niculescu, în turul doi la dublu, în turneul de la Roma