În această seară la ora 21.15 un echipaj de poliție aflat în patrulare pe raza comunei Șuțești a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul celor doi polițiști, un bărbat de 45 de ani și o femeie de 21 de ani.

Marți seara, în jurul orei 21.15, echipajul de poliție care se afla în patrulare pe raza comunei Șuțești a intrat într-un copac pe marginea DJ 221, înspre localitatea Constantinești, comuna Râmnicelu. Mașina a luat foc și cei doi au fost găsiți carbonizați în autospecială. Cei doi lucrau la Secția 4 Poliție Rurală Ianca.

Se pare că accidentul s-a produs pe fondul vitezei, iar conducătorul autospecialei, un bărbat de 45 de ani, a pierdut controlul volanului și a intrat în copac, iar mașina a luat foc. pompierii sosiți la fața locului au găsit mașina în flăcări și au reușit să stingă incendiul, dar polițiștii erau carbonizați. 

Cele două persoane decedate au fost identificate ca fiind agent șef de poliție Mihai Cătălin Bara, în vârstă de 45 de ani, și agent Ana-Maria Manea, din localitatea Dedulești, în vârstă de 21 de ani. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentÎncă 10 români, confirmați pozitiv cu SARS-CoV2 la un abator din Germania
Articolul următorBilanțul oficial al infecțiilor cu COVID-19, în creștere