O aeronavă cu 99 de pasageri și 7 membri ai echipajului s-a prăbușit și a luat foc, vineri, într-o zonă rezidențială din apropierea capitalei Karachi. Avionul s-ar fi prăbușit peste câteva blocuri de locuințe. 

Bilanț tragic în urma catastrofei aeriene de vineri, de la periferia capitalei pakistaneze Karachi. 97 de oameni aflați în aeronava care s-a prăbușit au murit, potrivit autorităților locale. Un supraviețuitor care a scăpat cu doar câteva răni ușoare a povestit momentele teribile de după impact.

„Auzeam țipete și gemete din toate părțile. Adulți și copii. Nu vedeam decât flăcări în jur, nimic altceva. Nu vedem pe nimeni, doar auzeam țipetele,” a povestit supraviețuitorul catastrofei.

Potrivit BBC, pe lângă pasagerul care a și făcut declarații ar mai exista cel puțin încă un supraviețuitor, dar este posibil să fie decese și printre oameni aflați la sol, în cartierul peste care s-a prăbușit avionul.

Cel puțin 11 cadavre au fost aduse la spital, dar deocamdată nu este clar dacă acele victime au fost victime de la sol sau din aeronavă, relatează apnews.com.

Pilotul avionului „Airbus A320” ar fi anunțat că are probleme tehnice și a încercat să aterizeze. La prima tentativă a renunțat, iar a doua a fost fatală.

Aeronava s-a prăbușit în apropiere de aeroport, peste clădiri.

Aeronava plecase din orașul Lahore, situat la 1.200 kilometri distanţă de Karachi.

sursă video: bbc.com

Articolul precedent394 cetăţeni români angajaţi pe vase de croazieră în America de Nord au revenit în România
Articolul următorCoronavirus în România, 23 mai. Bilanțul actualizat: scade numărul infecțiilor COVID: 145 de cazuri noi