Preşedintele rus, Vladimir Putin, NU a dorit să dea mâna cu vicepreşedintele american Mike Pence, la ceremoniile comemorării victimelor Holocaustului, de la Ierusalim. Liderul de la Kremlin a dat mâna însă  cu prinţul Charles al Marii Britanii, cu preşedintele francez Emmanuel Macron.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, la sosirea joi în sala unde urma să înceapă forumul dedicat comemorării victimelor Holocaustului, la Ierusalim, a dat mâna cu prinţul Charles al Marii Britanii, cu preşedintele francez Emmanuel Macron, dar a trecut pe lângă vicepreşedintele american Mike Pence, fără să-i întindă mâna, relatează publicaţia rusă Vzgliad (pro-Kremlin)

Vezi video pe www.realitatea.net

O înregistrare video cu acest moment a fost postată pe pagina Twitter a agenţiei de presă RIA Novosti de jurnaliştii acestei agenţii acreditaţi pe lângă preşedinţie şi care l-au însoţit pe Putin în vizita efectuată joi în Israel.

Și prințul Charles l-a evitat pe Mike Pence și  a trecut pe lângă el fără să îl bage în seamă. A dat mâna însă cu premierul Netanyahu, care era lângă vicepreședintele american.

Putin l-a ignorat, inițial, și pe prințul Charles. Abia la insistențele lui Macron l-ar fi salutat, pentru că părea că nu îl văzuse, deși stătea lângă el.

Articolul precedentDistribuția pe țări a infectării cu noul CORONAVIRUS 2019-nCoV
Articolul următorReacția tenismenului Rafael Nadal după ce a lovit un copil de mingi