Spectacolul „Music for Hope”, difuzat pe YouTube din catedrala Duomo din Milano, a fost urmărit până acum de 22 de milioane de ori.

Însoțit de un organist, Bocelli a cântat patru cântece în magnifica clădire gotică și s-a încheiat cu o redare a „Uimitorului har” din treptele catedralei cu un montaj de imagini care arată străzile goale din Paris, Londra și New York.

„În ziua în care sărbătorim încrederea într-o viață care triumfă, sunt onorat și fericit să răspund „Da” la invitația orașului și a Catedralei”, a spus vedeta cu deficiențe de vedere într-un mesaj difuzat în timp ce camera arăta goliciunea pieței din fața catedralei și străzile abandonate ale orașului. „Mulțumită muzicii, transmisă live, care aduce împreună milioane de mâini împreunate, în toată lumea, vom îmbrățișa inima pulsantă a acestei lumi rănite”, a adăugat el.

Regiunea Lombardiei, din care Milano este capitala, a fost cel mai puternic lovit în criza coronavirusului din Italia, cu peste 9.000 de decese.

Bisericile din Italia rămân închise și chiar rugăciunile rostite de Papa Francisc în duminica Paștelui Catolic au fost transmise în direct.

Articolul precedentMISSISSIPI – Cel puțin șase persoane au fost ucise de mai multe tornade care au devastat statul american Mississippi
Articolul următorRaed Arafat: „Starea de urgență trebuie prelungită. Va trebui să ajungem la o conviețuire cu acest virus”