O nouă tragedie în familia greu încercată a Mădălinei Manole. Tatăl artistei a murit, în această seară, la spital, după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Ion Manole era internat de săptămâna trecută la Terapie Intensivă și respira doar cu ajutorul aparatelor. Acesta a murit la vârsta de 77 de ani, la câțiva ani după moartea soției și fiicei sale. 

După ce a fost infectat cu noul coronavirus, starea lui Ion Manole s-a degradat considerabil. Joi dimineață, bărbatul ajunsese la unitatea medicală unde trebuia intubat imediat.

La o săptămână de spitalizare, tatăl artistei a pierdut lupta cu viaţa miercuri, 9 septembrie. Anunțul a fost făcut de fratele Mădălinei Manole, pe pagina personală de Facebook.

„DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!”

Articolul precedentKlaus Iohannis: ”Școala începe pe 14 septembrie în condiții cu totul diferite. Decizia de a deschide școlile, deși nu e ușoară, e corectă și necesară”
Articolul următorMinistrul Educației: Am recomandat să nu se țină festivitățile de început de an. Directorii luaseră deja decizia