Andreea Vlădeanu, o tânără româncă, a câștigat distincția cadetul anului din partea Politiei Metropolitane din Londra, potrivit unei postări a instituției pe pagina de socializare. Aceasta are doar 18 ani, este cadet voluntar de 3 ani și este în Marea Britanie de doar 5 ani.

Ceremonia de premiere a tinerei române a avut loc în cadrul Galei anuale de excelenţă a lucrătorilor Poliţiei Metropolitane londoneze. Andreea e la a doua distincție important ca voluntar cadet, după ce în urmă cu 2 ani a câștigat premiul Jack Petchey.

 

Andreea și-a adus o contribuție remarcabilă pentru echipa sa de cadeți din Newham, arătându-și dedicarea pentru combaterea violenței în rândul tinerilor.

 

Când Andreea a ajuns în Marea Britanie din România în 2015, nu știa engleză. Ea s-a alăturat cadeților și s-a oferit rapid voluntar la fiecare eveniment, pentru a-și îmbunătăți engleza și a înțelege cultura Londrei.

După doar cinci săptămâni de la înscrierea în rândul cadeților, românca a câștigat prima distincție, fiind cea mai bună la proba teoretică și cea mai implicată în activitățile de voluntariat.

 

Născută la Rădăuţi, în judeţul Suceava, tânăra română a ajuns în Marea Britanie în 2015 și după 5 ani e dată ca exemplu tinerilor din Londra.

Acum Andreea Vlădeanu e șef-cadet adjunct și comandă o echipă de 40 de cadeți. Românca e un model pentru mulți tineri din jurul ei, mai ales că e și studentă la o prestigioasă universitate din Londra.

 

Sursa: libertatea.ro

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentSute de fani au ieşit pe străzile din Napoli pentru a-i aduce un omagiu fostului star argentinian
Articolul următorÎncă 8 tipuri de măști neconforme au fost identificate în România