Traian Basescu ar fi fost dus in aceasta dimineata la o clinica din Paris. Potrivit surselor Realitatea PLUS, ar fi suferit un accident vascular cerebral. S-ar fi prezentat cu tensiune mare la spital, apoi ar fi fost confirmat cu AVC. Informația nu este confirmată oficial până în acest moment. Fostul presedinte nu raspunde la telefon.

Acesta și-ar fi întrerupt brusc contactul cu familia, potrivit Realitatea PLUS. Săptămânile trecute, fostul președinte ar fi fost internat intr-un spital din România pentru a-și verifica starea de sănătate. 

Fostul președinte Traian Băsescu s-ar afla internat într-un spital din Franța, transmite Realitatea Plus. Europarlamentar PMP, fostul președinte ar fi ajuns la o clinică din Paris, după ce ar fi suferit un AVC. Potrivit surselor citate, fostul președinte s-ar fi dus cu tensiune mare la un spital din București, iar apoi a fost diagnosticat cu accident vascular.

În aceste momente, potrivit acelorași surse, Traian Băsescu nu este într-o stare de sănătate deloc bună. Înainte să ajungă la Paris, el ar fi mers și la București, într-un spital, pentru a-și verifica starea de sănătate. Fostul președinte al României ar fi trebuit să plece luni la Bruxelles.

Acest incident s-a produs în contextul în care Traian Băsescu a primit un verdict definitiv în instanță, în această săptămână, care a stabilit că a colaborat cu securitatea.

„Respinge, ca fiind inadmisibilă excepţia de nelegalitate invocată de recurentul-pârât Băsescu Traian. Respinge, ca fiind nefondat, recursul, astfel cum a fost precizat la data de 5 noiembrie 2021, declarat de recurentul – pârât Băsescu Traian”, potrivit sentinței definitive a Înaltei Curți de Casație și Justiție a României.

Traian Băsescu nu a comentat decizia ÎCCJ, însă la scurt timp a anunțat că se va adresa Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO).

„Am luat nota de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, așa cum am procedat de-a lungul întregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentVeste bună pentru traficanți: infracțiunea de contrabandă, dezincriminată de CCR!
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. SRI recrutează din facultățile civile