În timp ce președintele PNL Florin Cîțu a avut o întâlnire informală la sediul partidului, pentru a-și serba în avans ziua de naștere, liderii de frunte care i-au cerut demisia au ajuns joi seară la sediul guvernului, la o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă, potrivit Realitatea Plus.

După întâlnirea de la Vila Lac, în cadrul cărei Cîțu le-ar fi transmis că nu demisionează, cei 4 prim-vicepreședinți Gheorghe Flutur, Lucian Bode, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu au ajuns la sediul guvernului, pentru o discuție cu premierul Nicolae Ciucă, potrivit surselor citate de Realitatea Plus.

Discuțiile au avut loc în condițiile în care, potrivit surselor din partid,  doar 3 organizații PNL i-ar mai fi alături lui Florin Cîțu, în timp ce alte 47 îl doresc pe Nicolae Ciucă. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLudovic Orban, la „Legile Puterii”: Când Cîțu a cerut excluderea mea din PNL, i-am spus că în scurt timp nu va mai fi nici premier, nici președinte PNL
Articolul următorFostul deputat român Cristian Rizea se oferă să-l găzduiască gratuit pe Traian Băsescu, alungat din vila de protocol