190 de studenți au răspuns pozitiv solicitării Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), de a se alătura în rezolvarea telefonică a anchetelor epidemiologice și susținerea activității call-center-urilor alături de Direcția de Sănătate Publică (DSP), anunță Universitatea Ovidius.

La momentul actual, în baza de date a call-center-ului figurează înscriși 121 de studenți voluntari din cadrul Facultății de Medicină și 69 de voluntari din cadrul celorlalte facultăți ale UOC. În realizarea anchetelor epidemiologice pot participa studenți din cadrul oricărei facultăți, începând cu anul II de studiu.

Minimum 12-15 voluntari vor desfășura activități zilnice în intervalul 09:00-18:00, în Campus Corp B, Amfiteatrele P20 și P23, programul de lucru desfășurându-se în ture de câte trei ore (9:00-12:00, 12:00 – 15:00, 15:00-18:00), cu respectarea normelor de distanțare socială și igienizare, între ture, a sălilor. De asemenea, aceștia pot obține contracte de voluntariat, cu condiția să realizeze activități de cel puțin trei ore pe zi, în decursul a șapte zile, la alegere.

Totodată, voluntarii vor beneficia de training specializat realizat zilnic de către reprezentanții DSP și vor fi coordonați de Andreea Bugescu, Renate Căpraru și Yener Ibadula, studenți ai Facultății de Medicină.

Cei interesați să participe ca voluntari în call-center se pot înscrie completând următorul formular: https://docs.google.com/…/1gnBlymy37r33Gd7gvOvD…/edit…

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentGuvernul pregătește prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile
Articolul următorItalia a depășit pragul de un milion de cazuri COVID