Sorana Cîrstea (actualul loc 71 WTA) este nevoită să stea în izolare după ce mai multe persoane cu care s-a deplasat spre Melbourne au fost depistate pozitiv cu COVID-19!

Mai multe tenismene din circuitul WTA, printre care și românca Sorana Cîrstea, vor avea parte de un regim de izolare foarte stric în Australia, asta după ce mai multe persoane care s-au aflat în avionul către turneul de la Melbourne, au fost depistate cu coronavirus.

Antrenorul Soranei, Adrian Cruciat, a vorbit despre calvarul prin care este nevoită să treacă românca în perioada de carantină, dinainte de primul mare Grand Slam al anului. Cruciat a dezvăluit că regimul este unul asemănător cu cel de detenție, iar fiecare mișcare este atent supravegheată de organizatorii turneului, astfel că participanților nu le este permis să facă absolut nimic.

Am fost ghinioniști, în sensul că dintre cele 15 sau 17 zboruri charter închiriate de Tennis Australia, în 3 s-au înregistrat cazuri pozitive și toți pasagerii de pe acele 3 zboruri sunt într-o carantină totală. De fapt într-o detenție așa cum este și definită oficial de guvernul australian.

Suntem practic deținuți, în condiții bune, la un hotel, însă nu avem voie să ieșim din cameră, nu avem voie să deschidem geamul! Suntem pur și simplu blocați aici! Nu avem voie să comunicăm între noi, nici măcar să ne trimitem lucruri de la unii la alții în interiorul aceleiași echipe!

Citește și Doi dintr-un singur foc! Suporterii dinamoviști i-au convins pe Puljic și Sorescu să rămână la echipă

Chiar avem o mare problemă! În momentul în care ne-am cazat, nu știam că pe zborul nostru a fost un caz pozitiv și, pur și simplu, una din gențile cu echipament a rămas la Teo Cercel, preparatorul fizic al Soranei. Urma ca a doua zi, când ne vedeam la antrenament, să-i predăm echipamentul care trebuie să stea la ea, plus vitaminele, hainele.

Și această geantă a rămas la colegul meu, nu îi poate fi transmisă sub nicio formă Soranei, care se află pe același coridor, cu 4 camere mai jos. În niciun caz, autoritățile australiene nu vor să vină cineva să ridice geanta să i-o ducă, pentru că spun că există risc de contaminare. Practic, stăm în cameră și ne uităm pe geam!” a spus Adrian Cruciat, potrivit realitateasportiva.net

Citește și Cristi Borcea, verdict clar în privința lui Dinamo: “Clubul e în moarte clinică, în scurt timp se va desființa!”

Sursa: Realitatea de Bucuresti