Sorana Cîrstea a anunţat că se retrage din turneul de la Abu Dhabi înaintea meciului din primul tur. Sorana urma să o întâlnească pe Karolina Pliskova, numărul 6 WTA.

Numărul 70 WTA, Sorana Cîrstea i-a anunţat pe organizatorii primului turneu important din 2021 că se retrage cu câteva ore înaintea partidei de joi cu Pliskova. WTA a anunţat că sportiva din România a suferit o accidentare la nivelul abdomenului.

Despina Papamichail, din Grecia, a înlocuit-o pe Sorana în meciul care se va disputa pe terenul central al turneului de la Abu Dhabi.

Sorana Cîrstea era singura reprezentantă a României pe tabloul al turneului dotat cu premii în valoare totală de 565.530 de dolari.

Sorana, care cucerise în decembrie turneul ITF de la Dubai, era într-o formă excelentă la început de an. Jucătoarea din România a mai avut o problemă similară în 2019, atunci când a evoluat la Roland Garros cu o ruptură musculară în aceeaşi zonă. Acum, Cîrstea s-a retras, cel mai probabil pentru a nu risca o absenţă de la Australian Open, primul turneu de grand slam al anului.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Sursa: Realitatea de Bucuresti