Un șofer român de taxi a fost înjunghiat mortal de unul dintre pasagerii săi în nordul Londrei, transmite Agerpres. Poliţia londoneză a lansat o anchetă și îl caută acum pe criminal, scrie DailyMail.

Corpul unui, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Bihor, a fost găsit în noaptea de miercuri spre joi, în autovehiculul său, în apropierea unei şcoli din Tottenham.

Detectivii cred că el a fost ucis de către un client care a fugit înainte de apariţia poliţiei. Mai mulţi prieteni afirmă că nu a fost furat nimic şi cred că Bringye fie a fost victima unui atac ţintit, fie a fost ucis în urma unei dispute spontane cu clientul său.

Un şofer de autobuz ce era parcat pe sensul opus a alertat poliţia şi la locul incidentului a fost chemată o ambulanţă aeriană, care a declarat decesul lui Gabriel Bringye 40 de minute mai târziu.

Gabrel Bringye era originar din România, dar trăia în Regatul Unit de 13 ani şi lucra ca şofer de taxi în Londra din anul 2015. Sora sa a oferit poliţiei detalii despre ultima lui adresă, care era din Tottenham (nordul Londrei).

Planurile de nuntă fuseseră puse în aşteptare din cauza COVID-19, dar Gabriel spera că el şi Mara se vor putea căsători în acest an. (…) Toţi suntem şocaţi. Nu ştim dacă poate a avut o ceartă cu un pasager şi a fost înjunghiat din cauza asta. Nu pot să cred de ce ar fi vrut cineva să îl rănească, a declarat un prieten din Londra de-ai victimei.

Credem că a fost înjunghiat de un client în timpul unei curse comandate prin aplicaţia Bolt. Atacatorul nu a luat nimic de la el şi (tragedia) s-a întâmplat într-o zonă cu trafic redus, ceea ce lasă impresia că atacatorul poate a pregătit totul înainte, a spus un alt prieten.

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentAsistenţă umanitară din România. 13 camioane cu produse sanitare de protecţie ajung azi în Republica Moldova
Articolul următorCORONAVIRUS 19 februarie: 2712 cazuri noi! Situația din fiecare județ!