Fotbalistul brazilian Ronaldinho (39 de ani) a fost reținut de către autorităţile din Paraguay, după ce a intrat în ţară folosind un paşaport fals. Poliţia a percheziţionat hotelul în care era cazat Ronaldinho, la Asuncion.

Ronaldinho a mers în Paraguay pentru promovarea unei cărţi autobiografice și pentru a participa la o campanie caritabilă pentru copii, alături de fratele său Roberto de Assis.

Cei doi au fost eliberați, dar sunt obligaţi să nu părăsească hotelul până când vor ajunge la sediul parchetului din Asuncion, în cursul zilei de azi.

Autorităţile pot decide arestarea preventivă a lui Ronaldinho, a precizat ministrul paraguayan de Interne, Euclides Acevedo, citat de ESPN. Fostul câştigător al Balonului de Aur (în 2005) şi fratele lui se declară nevinovaţi.

Ronaldinho susține că pașaportul fals i-a fost remis de către un om de afaceri brazilian. Acesta se află acum în detenţie.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Articolul precedentViolențe în Parlamentul Turc
Articolul următorCea mai mare defrișare ilegală din ultimii cinci ani a fost descoperită la Sighetu Marmaţiei. Ce spune șeful Ocolului Silvic Sighet