A fost înregistrată o situație de urgență la bordul unui avion ce zbura spre București. Cursa a fost deviată înainte de aterizarea în Capitala României, iar aeronava a ajuns la aeroportul Praga, din cauza unui incident neprevăzut.

Motivul pentru care zborul a fost deviat

Un avion de pasageri ce zbura de la Birmingham la Bucureşti a aterizat vineri, 30 decembrie, după ora 01:00, pe aeroportul Praga, din cauza unei urgențe înregistrate la bordul aeronavei. O femeie a născut în avion.

„La ora 01:14, aeroportul din Praga a fost informat că un zbor din Regatul Unit către România a fost deviat din cauza unei nașteri. Aproximativ 12 minute mai târziu s-a aflat că atât mama, cât și nou-născutul se simțeau bine”, a explicat Michal Prochazka, de la serviciul medical al aeroportului.

Incident similar, la Otopeni

Nu mai departe de luna octombrie, un incident similar a fost înregistrat la bordul unui avion ce a aterizat de urgență la Aeroportul Otopeni. Însă, atunci nu a fost vorba despre o naștere, ci despre un atac de cord.

Potrivit procedurilor specifice, la avionul ce a aterizat de urgență a fost chemat și un echipaj SMURD, care a preluat pacientul și l-a transportat la spital. Incidentul s-a petrecut în timpul cursei unei aeronave Lufthansa ce zbura de la New Delhi la Frankfurt.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentOra 21.00 – Revelion inedit la Realitatea PLUS: Petrecere spectacol cu muzică și dansuri tradiționale
Articolul următor„Strategie în ALB & NEGRU” – Ediția din 31 decembrie 2022