Pagina web a Partidului Mișcarea Populară (PMP) a fost atacată din Rusia, a anunțat, duminică, liderul PMP, Marius Pașcan.

„Compania din SUA care asigură serviciile de securitate cibernetică pentru pagina web națională a Partidului Mișcarea Populară ne-a informat oficial că a blocat, în ultimele 30 de zile, 61 de atacuri asupra site-ului nostru. Hackeri din Rusia au încercat să pirateze și să blocheze comunicarea PMP. Se pare că îi supără politica prounionistă și de susținere a fraților români din Basarabia, acțiunile noastre de sprijin pentru Ucraina și refugiați, asumarea proeuropeană și protestele la adresa Rusiei, acțiunile politice repetate împotriva unui război absurd, iresponsabil. Vom continua să ne facem datoria, să-i reprezentăm, să răspundem problemelor, așteptărilor naționale ale românilor, a tuturor celor pe care-i reprezentăm, în pofida oricăror presiuni ori represalii”, a scris politicianul pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentCulisele Statului Paralel – Apare „Ministerul Adevărului” – „Ne întoarcem la anii de groază ai comunismului”
Articolul următorPrima Doamnă a Americii, Jill Biden, vine în România