Simona HAlep a învins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 (7-3), la capătul unui meci care a durat două ore și 30 de minute, potrivit realitateasportiva.net

Primul meci oficial al Simonei din perioada post-pandemie a fost un adevărat roller-coaster de emoții, iar fostul lider WTA a dezvăluit cum s-a simțit pe teren, după o pauză de 5 luni.

”A fost mai greu pentru ea la început de meci, a fost mai emotivă decât mine probabil. Am început meciul foarte solid, cu o tactică foarte bună. Apoi a început să îmi dea niște ”scurte” și a rupt ritmul. Dar a contat foarte mult că am stat concentrată pe meci și nu am cedat deloc. Faptul că am câștigat în decisiv, 7-6, așa cum am terminat în februarie, a fost plăcut, îmi dă încredere.

E greu de spus ce am de îmbunătățit. Mereu e ceva de îmbunătățit, de lucrat. Serviciul nu a mers deloc, dar de celelalte lovituri sunt mulțumită. A fost greu să îmi găsesc pașii, să stau fizic un meci întreg, am obosit după primele 2 seturi, dar e ceva normal. Mă așteptam să întâmpin greutăți, nu am mai jucat un meci oficial de mult timp.” a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Azi, sportiva română va juca în proba de dublu, de la ora 12:00, alături de Barbora Strycova. Cele două tenismene vor întâlni perechea formată din Anastasia Pavlyuchenkova și Veronika Kudermetova, iar Simona speră să fie într-o formă cât mai bună.

”Sper să mai pot să merg mâine dimineață. Sunt foarte obosită și am dureri peste tot, dar e un lucru normal. Chiar am vorbit cu ea ieri, înainte de meci. Mi-a spus că trebuie să ne simțim bine. Nici ea nu este în formă maximă, dar va fi plăcut, suntem relaxate amândouă.” a mai spus Simona Halep.

Articolul precedentJoe Biden a ales-o pe senatoarea de culoare Kamala Harris pentru funcţia de vicepreşedinte, în caz de victorie în alegeri
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 43. Proxenet eliberat din greșeală