Simona Halep a câştigat titlul la Internazionali BNL d’Italia după ce adversara sa din finală, Karolina Pliskova a abandonat.

Constănțeanca și-a adjudecat primul set al finalei în doar 20 de minute, cu scorul de 6-0. La scorul de 2-1 în setul al doilea, Karolina Pliskova a abandonat din motive medicale.

”Vă mulțumesc că ați venit. A fost frumos să joc două zile la rând cu public în tribune, s-a simțit energia voastră. Vreau să o felicit pe Karolina. Știu că nu e modul în care ai vrut să termini acest turneu. Ai jucat bine săptămâna asta. Recuperare ușoară și mult noroc la Roland Garros. Probabil ne vom întâlni din nou acolo, în finală.

După două finale, am câștigat acest titlu. În 2013 aici a început ascensiunea mea. Într-un final, după atâția ani, am reușit să câștig acest trofeu frumos.

Vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru modul în care s-a desfășurat acest turneu. În aceste condiții nu este deloc ușor, ne-am simțit în siguranță pe teren și în afara lui”, a declarant  Simona Halep

Este al 22-lea titlul din carieraă și pentru prima oară când reușește să câștige trei turnee la rând.

Simona Halep va primi pentru adjudecarea trofeului 205.190 de euro și 900 de puncte în clasamentul WTA.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCălugări de la Muntele Athos, testați pozitiv cu noul coronavirus
Articolul următorTraficul spre Bulgaria ar putea fi întrerupt! Cresc și timpii de așteptare