Interlopul Florin Ghinea, poreclit Ghenosu, a fost adus miercuri în România, din Marea Britanie, unde fusese reținut în luna august a anului 2018, informează realitatea.net

”În urma cooperării poliţieneşti internaţionale cu autorităţile judiciare din Marea Britanie, astăzi, 12 februarie, poliţiştii români au preluat, sub escortă, un bărbat de 46 de ani, pe numele căruia există un mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Bucureşti, pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism, spălare de bani, complicitate la trafic de persoane, încercare de a determina săvârşirea unei infracţiuni şi constituire de grup criminal organizat”, transmite IGPR.

Florin Nicolae Ghinea, care a dispărut în mai 2018 chiar înaintea unor descinderi ale DIICOT la locuinţa sa, a fost prins şi arestat la Londra, în august 2018.

El este acuzat printre altele că ar fi organizat o reţea de trafic de persoane care a trimis românce în țări precum și de plănuirea asasinării unui  rival.

 

Articolul precedentITALIA – Senatul de la Roma i-a ridicat imunitatea liderului partidului italian de extremă-dreapta Liga, Matteo Salvini
Articolul următor242 de persoane au murit și 14.800 s-au îmbolnăvit într-o singură zi din cauza coronavirusului