Capitala și patru județe sunt în scenariul roșu după explozia de infectări din ultimele zile. Asta înseamnă că se va lua în calcul închiderea restaurantelor, teatrelor și cinematografelor, iar cea mai mare parte a elevilor ar putea reveni la școală online. Decizia finală va fi luată, în ședința de azi a Comitetului pentru Situații de Urgență.

Bucureștenii au ieșit în număr mare în oraș sâmbătă. Oamenii au vrut să profite înaintea închiderii restaurantelor, mai ales că ninsoarea îi ține departe de terase. Patronii se plâng că și așa nu reușeau să se ajungă cu cheltuielile. Pentru mulți, noile restricții ar putea însemna faliment.

Pe lângă restaurante, se vor închide și teatrele, cinematografele și cazinourile. De asemenea, vor mai merge fizic la ore doar elevii din ciclul primar și clasele terminale, dar și copiii la grădinițe.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentMinistrul Educației anunță renunțarea la masca de protecție în timpul orelor de sport: „Este un lucru foarte important”
Articolul următorLista GALBENĂ a țărilor cu risc epidemiologic ridicat – CARANTINĂ obligatorie la întoarcerea în România