Ne-am săturat de tot circul ieftin din spațiul public pe aceste pensii speciale … în primul rând Dna Renate Webber dacă avea demnitate nu intra în conflict de interese – dansa doar pe un ritm – așa o face deșănțat pe cel puțin două ritmuri total opuse intereselor românilor.

Acum pensionarii care au muncit 30 – 40 de ani cu sudoarea frunții sunt indignați de contestația avocatului poporului privind impozitarea pensiilor speciale. Și pe bună dreptate, îi înțeleg căci cei care au intrat în câmpul muncii de la 17 ani au alte valori decât cei crescuți să stea cu mâna întinsă la ONG-uri și guvern.

Dna Renate Webber are pensie specială, cum ar putea renunța și la această sursă de venit?

Magistrații care au stabilit că violatorii, pedofilii, criminalii nu reprezintă un pericol public și … în multe cazuri există dovezi – înregistrări cu minori exploatați sexual, cazul Caracal, cazul olandezului, cazul minorei de 13 ani abuzată și obligată sa facă pornografie infantila – acești magistrați sunt Dumnezeu pe pământ și au pensii speciale!

În România nimeni nu poate contesta deciziile magistraților! Ei au ultimul cuvânt și rescriu normalitatea după bunul plac și în conformitate cu ideologia globalistă unde toți au drepturi inclusiv pedofilii să îngrijească copii orfani!

Nu avem timp să vorbim despre pensiile celor mai necurați? Despre lupta celor care au muncit cel mai puțin? Celor care în ultimii 2-3 ani de activitate și-au mărit veniturile de 10 ori ca să iasă cu o pensie foarte specială… Cum putem spera la o schimbare în bine când îi lăsam pe toti acești “speciali” să trăiască atât de bine?

Când avocatul poporului va face un pas în spate și în locul său va fi numit un lider autentic cu valori adevărate, atunci, românii vor putea fi cu adevărat reprezentați real de un om de-al lor.

Pentru cei care nu au citit despre Renate Webber vă propun să-i studiați evoluția de tânără, să-i vedeți ieșirile necontrolate în protestele ce atacau naționalitatea și valorile unei societăți normale. O veți găsi în multe poze pe această doamnă distinsă care acum pozează în avocat al poporului, avocat al oamenilor.

Vă trageți propriile concluzii iar când veți aprofunda scrierile mentorului ei George Soros veți înțelege  încotro ne îndreptăm. Sorosiștii s-au dovedit mai periculoși decât tătucii lor bolșevicii!

Articolul precedentIeri s-au înregistrat cele mai multe cazuri de noi infectări cu COVID-19 de la începutul crizei, la nivel global
Articolul următorEVALUAREA NAŢIONALĂ 2020. 76,10% dintre elevi au obținut medii de trecere. Care sunt județele fruntașe