O persoană a fost împușcată și o alta a fost arestată duminică seara în timpul protestelor desfășurate la Seattle, după ce un bărbat care avea un pistol asupra lui a trecut cu mașina printre protestatari, au declarat autoritățile, potrivit New York Times.

Departamentul de pompieri din Seattle a declarat că un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost rănit și a fost dus la spital. El este în stare stabilă. Videoclipurile de la fața locului arată un autovehicul negru care se deplasa pe o strada aglomerată spre o intersecție în care protestatarii erau stranși în apropierea secției de poliție din Seattle, în cartierul Capitol Hill. Dupa ce vehiculul s-a oprit, s-a auzit un foc de armă, iar un bărbat a cazut pe stradă. Într-un videoclip postat de un jurnalist, bărbatul împușcat a fost tratat de medici pe stradă.

Poliția din Seattle a folosit grenade flash și spray cu piper pentru a-i dispersa pe protestatari. Zeci de mii de oameni din toată lumea, au sfidat interdicțiile autorităților pe timp de pandemie de coronavirus și au protestat față de uciderea americanului de culoare George Floyd.

Articolul precedentÎn ultimul an aproape 6.500 de copii au dispărut de acasă
Articolul următor20.604 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 în România