La Deveselu, Ion Aliman, candidatul PSD, care în urmă cu o săptămână a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus, a câştigat alegerile.

Din 1.600 de alegători care şi-au expimat votul, 1.020 l-au votat pe Aliman. PSD câştigă şi Consiliul Local, astfel că viceprimarul care va îndeplini atribuţiile de primar până la organizarea alegerilor parţiale va fi PSD.

Ion Aliman a încetat din viaţă pe patul Spitalului Colentina, unde se afla internat în urma unor complicaţii după infectarea cu virusului Sars-Cov2. El avea 57 de ani. Aliman fusese confirmat cu noul coronavirus, la începutul lunii septembrie, când a fost internat la Spitalul Municipal Caracal.

Ulterior, la cererea familiei, el a fost transferat la Spitalul Colentina din Capitală. Ion Aliman era primar al comunei Deveselu din anul 2012, iar la alegerile din 27 septembrie candida pentru al treilea mandat.

Duminică, după aflarea rezultatelor, zeci de localnici s-au strâns în fata primăriei din Deveselu, apoi au mers la mormântul edilului Ion Aliman

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentSituaţia de pe piaţa mondială a zahărului depinde de introducerea unor noi măsuri de izolare
Articolul următorNouă echipaje de canotaj din România, calificate pentru finalele Europenelor de juniori