Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a fost transferat la secția de terapie intensivă a spitalului scrie BBC.

Premierul Boris Johnson a fost mutat la terapie intensivă în spital după ce simptomele sale „s-au înrăutățit”, a spus Downing Street.

Un purtător de cuvânt a spus că a fost mutat la îndemnul echipei sale medicale și că a primit „îngrijiri excelente”. Premierul, în vârstă de 55 de ani, a fost internat la spitalul din Londra cu „simptome persistente” duminică seară.

Corespondentul politic al BBC, Chris Mason, a declarat că premierul i s-a administrat oxigen târziu luni după-amiază, înainte de a fi dus la terapie intensivă.

Cu toate acestea, nu a fost pus pe un ventilator. „Primul ministru a fost sub îngrijirea medicilor de la Spitalul St Thomas din Londra, după ce a fost internat cu simptome persistente de coronavirus.

„Pe parcursul zilei de luni, starea premierului s-a înrăutățit și, la sfatul echipei sale medicale, a fost mutat la unitatea de terapie intensivă din spital. Primul ministru primește îngrijiri excelente și mulțumește întregului personal NHS pentru munca grea și dăruirea lor.”

Articolul precedentROMÂNIA – 25 de spitale din întreaga țară, afectate de epidemia de coronavirus
Articolul următorAutoritățile au anunțat un NOU BILANȚ al infecțiilor cu coronavirus. Au fost confirmate 4.417 de cazuri.