Activismul LGBT are o obsesie: să ajungă la copiii noştri şi de acolo să înceapă sexualizarea lor, să cunoască de la vârste fragede că pot fi  ,,diferiţi”, că sunt ,,mai multe genuri” şi că a spune fete şi băieţi, este greşit. Este ceea ce avertiza sociologul german Gabriele Kuby – „vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia”.

Odată ce valorile morale şi familiale sunt prescrise, generaţiile viitoare sunt compromise. Fără o educaţie sănătoasă, copiii vor ajunge să spună binelui că este rău şi invers. Majoritatea oamenilor nu cunosc aceste dedesubturi, deoarece nu li se prezintă întregul tablou al revoluţiei sexuale globale care are loc la ora actuală. Cei mai mulţi văd că nu mai avem valori stabile, că nu mai avem familii stabile, că homosexualitatea este prezentă pretutindeni, dar nu văd ce se ascunde în spatele acestor lucruri.

În conceptul de gen se ascunde sămânţa de-reglementării tuturor standardelor sexuale. Aceasta se întâmplă în toate ţările occidentale şi se extinde în toată lumea, iar copiii sunt primele victime ale asaltului LGBT. 

Articolul precedentMarea Britanie va stabili reguli mai dure cu privire la eliberarea persoanelor condamnate pentru infracțiuni de terorism
Articolul următorChina acuză SUA că a provocat panică și că „a răspândit frica”