Panica ucide! Dacă nu se vorbește de coronavirus, virusul din China care ucide și se răspândește rapid, se vorbește de epidemia gripală, decese, școli și grădinițe închise…panica e cea mai toxică de fapt- cei care câștigă și sunt bucuroși de tot ce se întâmplă astăzi atât în societatea noastră cât și la nivel internațional sunt companiile farmaceutice, producătorii de medicamente, farmaciile.

Și iată cum omul se îmbolnăvește cu mâna lui făcându-și mai mult rău decât bine – medicamente cu pumnul, probiotice sau nu, stomacul are de suferit și imunitatea scade. Organismul slăbit devine vulnerabil iar stările de amețeală, greață, febră ajuta la un scenariu gripal că au simptomele asociate pe care le-au tot auzit în media. Așa zise boli închipuite!

De cele mai multe ori s-a dovedit că tratamentul de panică (fugi și dai iama în farmacii să iei pastile peste pastile fără consultul medicului și fără prescripție medicala) duce la boli sigure. Așa ajungi să te duci la spital crezând că ai luat virusul și să pleci de acolo cu gastrită, ulcer sau știu eu ce alte complicații cauzate de consumul excesiv de medicamente. Farmaciile sunt deschise NON stop și trebuie doar să spui farmacistei că te doare una sau alta și deja ai sub nas o gamă largă de medicamente menite sa combată orice!

Ce nu cred ca s-a prezentat clar in aceste știri alerte este vârsta celor care au decedat de coronavirus, celor care au decedat de gripă și să vedem dacă au un numitor comun cum ar fi vârsta înaintată și alte boli cronice. Trebuie să fim atenți și să nu reacționăm impulsiv în masă să nu ne atragem boli închipuite! Rămâne de văzut dacă coronavirusul poate fi combătut și cum.

Iar despre gripa noastră … sănătatea contează. Alimentația noastră a românilor e mai sănătoasă decât a chinezilor în mare parte – nu avem obiceiul de a mânca supe instant, încă mai gătim, ne place mâncarea caldă și mâncarea mai puțin procesată e sănătate curată. Prafurile instant sunt toxice pentru fiecare organism, ușor de preparat dar greu de eliminat din organism.

Articolul precedentFIFA i-a dat dreptate lui Gikiewicz! Câți bani trebuie să îi plătească Becali polonezului
Articolul următorPreşedintele american, Donald Trump, şi-a prezentat, marţi, la Casa Albă planul de pace pentru Orientul Mijlociu