Două explozii au avut loc miercuri dimineață într-o clădire de birouri din Amsterdam și alta la un oficiu poștal din Kerkrade.

Două colete au explodat astăzi  în Olanda. Unul dintre pachete a explodat la o clădire de birouri din cartierul Sloterdijk din Amsterdam, iar altul la poșta din Kerkrade. Conform informațiilor de până acum nu există victime ci doar pagube materiale.

Prima explozie a avut loc la ora 8 dimineata, ora 9 a Romaniei, în Amsterdam într-o clădire de birouri și ar fi fost provocată de un colet trimis prin poștă.

Imagine

Autoritățile s-au grăbit să anunțe că nu există victime însă presa locala scrie că la locul exploziei s-au deplasat mai multe ambulanțe.

Imagine

O altă explozie a avut loc în orașul Kerkrade la o companie poștală. Explozia ar fi avut loc la ora locală 8:33 (9:33 ora României).

„Încă nu știm dacă există o legătură între acest incident și explozia coletului din Amsterdam”, au transmis reprezentanții poliției din Limburg.

Articolul precedentBill Gates a comandat primul super iaht din lume pe bază de hidrogen, de 500 de milioane de lire sterline
Articolul următorInter Miami a pierdut procesul cu Inter Milano