O tânără de 21 de ani, urmărită internaţional şi căutată de autorităţile din Franţa pentru omor, a fost depistată de poliţiştii pe raza judeţului Bihor şi ulterior arestată provizoriu, au informat miercuri, într-un comunicat de presă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Tânăra era căutată de autorităţile judiciare din Franţa pentru o crimă comisă pe Coasta de Azur. Aceasta este acuzată că, împreună cu doi bărbaţi, a ucis un cetăţean francez din Nisa cu 60 de lovituri de cuţit. Crima ar fi fost comisă anul trecut.  În urma anchetei, procurorii francezi au reuşit să-i identifice pe autori. Cei doi bărbați au fost reţinuţi la scurt timp după comiterea crimei, iar tânăra româncă  a fost dată în urmărire internaţională.

Luni, 25 mai, polițiștii bihoreni au depistat și reținut femeia de 21 de ani din Tinca. Inculpata a fost prezentată unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea. Pe numele femeii a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Marți, femeia a fost prezentată la Curtea de Apel Oradea, iar magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare provizorie pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autoritățile franceze.

Sursa: Realitatea de Bihor

Articolul precedentDescoperire șocantă în Complexul Studențesc din Timișoara. Nepoata președintelui Ugandei, găsită MOARTĂ
Articolul următorAvertisment pentru Europa: după COVID, urmează caniculă EXTREMĂ