Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, marți seară, în exclusivitate la emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus, că vor fi făcute disponibilizări în cadrul administrației locale.

“Auditul a fost o promisiune de campanie pe care o voi face, în sensul că trebuie să luăm și foarte repede decizii prin care să reușim să plătim plățile, salariile, facturile curente, o să prezint o situație financiară la zi, care sunt datoriile pe care le are Primăria, care sunt datoriile pe care le au fiecare din administrații, fiecare din companiile subordonate.

Deci asta se va întâmpla în câteva zile după preluarea mandatului. Pe de altă parte, un audit foarte consistent, și financiar și din punct de vedere al personalului pe fiecare dintre compartimentele importante pentru că multe dintre lucrurile pe care le face Primăria le fac mai puțini și mult mai ieftin”, a declarat primarul general ales al Capitalei, la Realitatea Plus.

Întrebat dacă vor fi disponibilizări în administrația locală, Nicușor Dan a răspuns: “Fără îndoială. O să fie, probabil nu imediat, dar o să fie o evaluarea a fiecărui compartiment, a fiecărei instituții subordonate , și financiar și din punct de vedere al personalului pentru că trebuie să folosim eficient resursele, cu atât mai mult cu cât situația financiară este cea care este”.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentElevii cer modificarea regulilor sanitare din şcoli
Articolul următorAlegeri locale 2020. ACCESEAZĂ noua hartă politică a României