Mii de cupluri au participat la o nuntă în masă organizată de Federația Familiei pentru Pacea și Unificarea Mondială, cunoscută și sub numele de Biserica Unificării, în Coreea de Sud, relatează bbc.com

Ceremonia a avut loc la Centrul Mondial de Pace Cheongshim din Gapyeongin, în apropiere de capitala Seul, în ciuda temerilor că evenimentul ar putea ajuta la răspândirea focarului de coronavirus cu toate că în Coreea de Sud au fost confirmate 24 de cazuri de coronavirus, cel mai recent fiind săptămâna trecută. 

Imagine

Imagine

Biserica Unirii a înmânat măști de protecție mulțimii dar nu toată lumea le-a purtat. La eveniment au fost căsătorite aproape 6.000 de persoane din peste 60 de țări. Astfel de evenimente au fost o caracteristică a Bisericii Unirii încă din anii ’60.

Imagine

Imagine

Participanții au fost verificați pentru detectarea simptomelor coronavirusului. Alte evenimente de amploare din Coreea de Sud au fost anulate. Cu toate acestea, biserica a interzis cuplurilor din China să participe.

Imagine

Imagine

Imagine

Sursa foto BBC

 

Articolul precedentSoldatul thailandez care a ucis 20 de persoane în nord-estul țării a fost împuşcat mortal de forțele de securitate
Articolul următorA început carnavalul de la Veneția ediția 2020