La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 13,10, prin apel 112, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că a fost victima unui accident rutier produs în jurul orei 12,45, în municipiul Sibiu, pe strada Abatorului.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat la locul indicat, constatând că autoturismul implicat fusese mutat, iar ocupanții mașinii părăsiseră locul producerii.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că evenimentul rutier s-a produs în următoarele împrejurări:

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 12,45, în municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Orlat, în timp ce se deplasa în calitate de instructor auto într-un autoturism – școală la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 50 de ani, din Săliște, pe strada Abatorului, pe un sector de drum în curbă periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe trotuarul din dreapta unde a acroșat un sibian în vârstă de 26 de ani. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

Imediat după producerea accidentului, instructorul auto a parcat autoturismul în apropiere și a părăsit locul producerii fără încuviințarea polițiștilor.

Bărbatul a fost identificat de polițiști în scurt timp și a fost invitat pentru audieri la sediul Biroului Rutier Sibiu, unde, în jurul orei 13,40 a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentKlaus Iohannis: Un nou record negativ, extrem de îngrijorător
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 35. Rușii se pot răzbuna pe aripioarele picante