„Fundația Maratonului de la Tokyo se pregătește pentru ediția din acest an a evenimentului (ce va avea loc pe 1 martie – n.r.) și implementează măsuri preventive de securitate. Dat fiind că în Tokyo au fost confirmate 19 cazuri de coronavirus, evenimentul nu va avea amploarea așteptată”, au anunțat organizatorii, într-un comunicat de presă postat pe site-ul fundației.

La eveniment vor putea participa doar alergătorii de elită și cei în scaune cu rotile, nu și amatorii, ca în ceilalți ani. La cursă ar fi trebuit să participe peste 38.000 de alergători. Mulți dintre cei 38.000 de alergători care s-au înscris la cursa de 1 martie și-au exprimat dezamăgirea pe site-urile de socializare.

Alții s-au îngrijorat că, coronavirusul ar putea avea un impact similar asupra Olimpiadei de vară de la Tokyo din 2020, una dintre cele mai mari întâlniri sportive la nivel mondial. Olimpiada din 2020 este programată să înceapă în iulie, iar evenimentul se așteaptă să atragă zeci de mii de călători internaționali.

Articolul precedentSPANIA – O româncă în vârstă de 34 de ani ucisă cu sânge rece de partenerul ei
Articolul următorSE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA – PEDOFIL TRIMIS LA MUNCĂ ÎN ȘCOALĂ