Fostul președinte PNL, Ludovic Orban, susține că modul în care se pregătește debarcarea lui Florin Cițu din fruntea partidului nu-i este nici străin și nici nu-l surprinde. Invitat la „Legile Puterii” de la Realitatea Plus, Orban a afirmat că în spatele noii acțiuni anti-PNL s-ar afla tot președintele Klaus Iohannis.

„La sedința Biroului Executiva la care Cîțu a propus excluderea mea din partid i-am spus (lui F. Cîțu), privindu-l în ochi, că în scurt timp nu va mai fi nici premier, că era încă premier și nici președinte PNL. 

NU Cîțu m-a învins la Congres, ce s-a întâmplat acolo nu s-a întâmplat în 30 de ani de democrație în nicio formațiune politică, sisteme de control ale votului, șantaj, vot manipoulat cu bani, atâtea mizerii, dacă era vot corect Florin Cîțu nu lua nici 10%,” a declarat, în exclusivitate, la „Legile Puterii”, fostul lider PNL Ludovic Orban.

Acesta a relatat și cum a ajus Cîțu în funcția de premier, deschizându-i practic drumul și spre șefia PNL.

„În ceea ce privește desemnarea ca premier, era în decembrie (2020), când eu îmi dădusem demisia, președintele Iohannis l-a pus pe Nicolae Ciucă interimar si pe surse se tot vehicula informația că-l va numi premier plin. Atunci am venit cu 2 propuneri, eu și Florin Cîțu, iar cei care l-au propulsat pe el au fost cei de la USR, eu am acceptat să fie el doar ca să avem guvern, că lume a început să ne ia cu pietre”, a afirmat Orban.

Articolul precedentCOD GALBEN de vreme rea în mai multe județe! Informare meteo valabilă pentru toată țara!
Articolul următorSURSE: Liderii PNL care i-au cerut demisia lui Florin Cîțu, întâlnire cu Nicolae Ciucă