Simona Halep primește o nouă lovitură după scandalul de dopaj. Sportiva nu va participa la Australian Open 2023. Motivul este că sportiva nu și-a clarificat la timp problemele legate de suspendarea pentru dopaj.

Aflată în plin proces în ceea ce privește suspendarea pentru dopaj, Simona nu și-a rezolvat la timp problemele și nu a primit o invitație din partea organizatorilor primului turneu de Grand Slam al anului.Potrivit unui comunicat oficial, wild card au primit Venus Williams (SUA), Taylor Townsend (SUA), Jaimee Fourlis (Australia), Storm Hunter (Australia), Talia Gibson (Australia), Olivia Gadecki (Australia), Diane Parry (Franţa) şi Moyuka Uchijima (Japonia).

Simona Halep ocupă locul 10 în clasamentul WTA

Jucătoarele care se clasează pe primele 10 poziții în ierarhia mondială la sfârșitul sezonul competiționale primesc bonusuri din partea WTA în fiecare an. Simona Halep ocupă locul 10 în clasamentul WTA în acest moment.  Fostul număr 1 WTA a câștigat de-a lungul carierei premii în valoare de 40.203.437 de dolari. Ea se află pe locul trei în istorie, în acest clasament, notează Spotmedia.

Pe primele locuri în acest clasament se află surorile Williams. Serena are câștiguri din tenis de 94.816.730 de dolari, iar sora sa Venus de 42.403.103 de dolari. Este important de precizat că sumele sunt impozitabile. În plus, la aceste valori nu sunt adăugați și banii obținuți de sportive din sponsorizări.

 

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentDorin Iacob a comentat dezvăluirile făcute de George Păunescu despre devalizarea Bancorex: „Un factor care a dus la prăbușirea economiei”
Articolul următorVIDEO Vizită în mare secret a Maiei Sandu, în România, cu implicații politice uriașe pentru anul electoral 2024