Novak Djokovic (33 de ani, locul 1 ATP) a fost depistat pozitiv cu coronavirus după turneul demonstrativ „Adria Tour”, pe care chiar el l-a organizat. Anunțul vine după ce alți trei jucători de top (Dimitrov, Coric și Troicki) au fost deja diagnosticați cu SARS-CoV-2.

Nole Djokovic a organizat în capitala Serbiei, la Belgrad, și în Croația, la Zadar, turnee demonstrative. Djokovic este al patrulea jucător de la Adria Tour care are coronavirus, după Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki.

Nole a plecat duminică în Serbia pentru a se testa pentru coronavirus, iar rezultatul a fost din păcate pozitiv. La fel ca al soției sale, Jelena. Acesta nu are niciun simptom. 

„Când am ajuns în Belgrad am fost să ne testăm! Rezultatul meu e pozitiv! La fel și al soției. Rezultatele copiilor sunt negative. Tot ce am făcut în ultima lună a fost din inimă și cu intenții sincere. Turneul nostru a vrut să unească lumea și să trimită un mesaj de solidaritate și compasiune în regiune”, a spus Djokovic, potrivit jurnalistului Sasa Ozmo

Articolul precedentGuvernul va lua noi măsuri economice în perioada următoare, extrem de importante
Articolul următorRegiunea din zona abatorului din Germania, cu sute de români infectați, intră în carantină