Ce își doresc copiii de la mami și de la tati? Jucării ? Bomboane, plastilină sau creioane colorate? În primele 10 minute când intri în supermarket sau magazin, orice copil identifică instant ceva drăguț pentru el în timp ce părinții identifică lucruri complet inutile. Bucuria unei jucării în schimb nu atârnă atât de greu în balanță. 60 minute timp de calitate petrecut cu copilul tău, îl bucură și îl împlinește și mai mult. Grijile se lasă la ușa casei și zâmbetul descrețește fruntea.

Dans, artă, povești, jocuri, plimbări sau doar discuții sincere și copilărești. Asta își doresc copiii. Puțină iubire și atenție, o îmbrățișare puternică și multe încurajări. Nu este de mirare că copiilor fericiți le crește imunitatea, iar încrederea în sine îi determină să cucerească singuri cele mai înalte culmi. Într-o eră a bonelor și a copiilor bibelou – firescul lucrurilor îi salvează.

Legătura naturală din sânul familiei este combustibil pentru cei mici ca să poată deveni adultul echilibrat și fericit de mâine.

Iubire- fericire-recunostință! Mulțumesc si Te iubesc- sunt cuvintele magice pentru fiecare copil!

Articolul precedentElevii școlii 133 din București au fost evacuați în urma unei igienizări efectuate în cursul zilei de marți
Articolul următorAUSTRALIA – Cum au reacționat animalele din Australia la primii stropi de ploaie