România a remizat, marţi, în deplasare, la Netanya, scor 2-2, într-un meci amical disputat cu reprezentativa Israelului. Tricolorii au condus cu 2-0.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 10. Man i-a pasat excelent lui Cicâldău, iar acesta l-a învins pe Marciano. Replica gazdelor a venit în minutul 18. Dabbur a șutat la colțul scurt, dar Burcă a respins în corner.

Naționala României și-a dublat avantajul de pe tabelă, în minutul 23. Chiricheș a recuperat la mijlocul terenului, i-a pasat lui Man, iar jucătorul legitimat la Parma a marcat cu un șut printre picioarele portarului.

Cu trei minute înainte de pauză, Niță a respins un balon în corner. Gazdele au redus din diferență în minutul 57. La un corner, Ivan l-a pierdut din marcaj pe Dabbur, care a profitat și a înscris cu o lovitură de cap.

Niță a avut două parade, în minutul 60, respectiv 64, demonstrând că merită postul de titular. Naționala Israelului a egalat cu patru minute înainte de final, prin Dabbur, stabilind scorul final: 2-2.

Citește și Internațional român nu mai vrea la națională: „Nu mai sunt interesat. M-au făcut să mă simt inexistent”

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentLegile Puterii | Actorul Dan Puric, reacție după scandalul de la Teatrul Național București
Articolul următorIsrael. Atac terorist la Tel Aviv. Un bărbat înarmat cu o pușcă de asalt a deschis focul asupra trecătorilor.