Inspectoratul Şcolar Județean Constanța a anunțat că va face o anchetă în urma incidentului legat de adolescenții care au intrat în curtea unei unităţi de învăţământ şi au fost amendaţi.

 

 “Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a autosesizat cu privire la un incident petrecut la Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanța. În cursul zilei de 2 octombrie, în jurul orei 20.20 (după cursuri), un grup de tineri a intrat în incinta instituţiei de învăţământ, în curtea şcolii. Ca urmare a sesizărilor referitoare la tulburarea ordinii şi a liniştii publice, poliţişti din cadrul Secţiei 2 s-au deplasat la şcoală şi au luat măsurile care s-au impus conform procedurilor instituţionale În acest moment, Inspectoratul Școlar Județean Constanta analizează incidentul și va declanșa o anchetă”, se arată în comunicat.ul  transmis duminică seara.

Opt elevi, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, au fost ridicaţi de către poliţişti din curtea unei şcoli din municipiul Constanţa, duşi la o secţie de poliţie şi amendaţi cu câte 250 de lei.

Citește și  Adolescenți, ridicați din curtea unei școli, duși la secție și amendați

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentMamă a doi copii, ucisă de iubit și aruncată într-o râpă, în Prahova
Articolul următorDonald Trump a părăsit spitalul ca să-și salute fanii