Irina Loghin este infectată cu noul coronavirus, a anunțat Realitatea PLUS. Artista este internată la Institutul „Matei Balș”.  

Purtătorul de cuvânt al Institutului a transmis că interpreta de muzică populară nu are simptome, potrivit Realitatea PLUS.

Irina Loghin era deja internată la „Matei Balș”, după ce soțul său, Ion Cernea, şi fiul lor, Ciprian Cernea, împreună cu soția acestuia, au fost depistaţi pozitiv cu virusul corona.

Confirmarea că este infectată a venit ulterior primului test, care a ieșit negativ.

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spitalul care trebuie. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului „, a declarat Irina Loghin, la un post TV, după ce primul test i-a ieșit negativ.

Articolul precedentAmbarcațiune cu patru persoane la bord , în pericol de scufundare
Articolul următorRaed Arafat: Copiii să stea acasă dacă au orice simptom de răceală. Revenirea la starea de urgență, o opțiune