Fostul căpitan al Angliei și partenerii săi și-au numit echipa de MLS Inter Miami. Milan a susținut că termenul „Inter” este sinonim cu clubul său și nimeni altcineva.

Săptămâna trecută, David Beckham și-a folosit conturile de socializare pentru a le arăta fanilor lui Inter Miami toată munca grea pe care au depus-o pentru a-și face debutul sezonului în fotbalul Major League.

Săptămâna nu a început așa cum era planificat pentru MLS și pentru noua franciză a lui David Beckham, deoarece s-au trezit cu vestea că au pierdut un argument cheie în proces. Conform Law.com, Oficiul SUA de Brevete și Mărci (USPTO) a respins unul dintre cele două argumente ale clubului MLS și dacă MLS a decis să facă apel, cel mai probabil va pierde.

Acum ar putea fi forțați să-și schimbe numele dacă Major League Soccer nu va prezenta un nou argument în instanță și pentru a prevala asupra cererii doar descriptive, Inter Miami pare să aibă și o luptă în ascensiune, deoarece va trebui să arate că Inter nu este semnificativ distinct ca indicator al Inter Milan.

Inter Miami și-a pus deja marfa la vânzare cu noul lor logo și nume. De asemenea, își folosesc numele pentru a construi noul stadion și ar putea pierde toate acestea dacă nu câștigă procesul. Franciza lui David Beckham ar putea fi forțată să își schimbe numele, sigla și să înceapă de la zero la mai puțin de o lună distanță de la debutul lor din sezon.

 

Articolul precedentOLANDA – Stare de alertă în Amsterdam după ce două explozii au avut loc miercuri dimineață într-o clădire de birouri
Articolul următorRoxen, cântăreața care va reprezenta România la Eurovision 2020