Înotătorul argeșean Robert Glinţă a anunţat, duminică, pe Instagram, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, în Ungaria, unde urma să participe la o competiţie.

„Ei bine, în timp ce a fi pozitiv poate fi un lucru bun în multe aspecte din viaţă, testarea pozitivă pentru Covid-19 cu siguranţă nu este! Întrucât acest lucru mi s-a întâmplat mie, aici, la Budapesta. Pentru că există proceduri stricte de testare pentru ISL, îmi pare foarte rău, dar trebuie să anunţ că nu voi concura pentru @iron_isl în primul nostru meci din @iswimleague, în această seară. Siguranţa este pe primul loc aici pentru mine şi restul ISL şi există protocoale medicale foarte stricte, care sunt foarte bine puse în aplicare şi le respect pe deplin pentru a reveni în cea mai sănătoasă manieră alături de echipă. Pentru moment, îi voi susţine pe coechipierii mei din izolare şi îi voi privi de pe laptop cum evoluează”, a scris sportivul.

La International Swimming League, o competiţie pe echipe, a cărei primă ediţie a avut loc anul trecut, sunt prezenți peste 300 de întotători din 50 de ţări.

Robert Glinţă a fost medaliat cu argint la Campioantele Europene de la Glasgow, în 2018, în proba de 50 de metri spate și s- a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sursa: Realitatea de Arges

Articolul precedentStadionul național din Varșovia va fi transformat în spital de campanie
Articolul următor90 de morți în urma inundațiilor și alunecărilor de teren