Informație BOMBĂ lansată miercuri seară, la Culisele statului paralel! Anca Alexandrescu a anunțat, în exclusivitate, un nou nume în cursa pentru Cotroceni în 2024. Este vorba de un social-democrat care se încălzește deja pentru funcția supremă în stat, proaspăt intrat în politică.

„Mai aud prin oraș o bârfă. Crește numărul de candidaților la prezidențiale, în special la  PSD.

Se aude prin oraș că, în afară de domnul Geoană, care deja se plimbă prin oraș, își face sondaje, tatonează, își regăsește vechii prieteni, ar mai fi și domnul Rafila interesat să candideze la Președinția României. Interesant, nu?”, a afirmat Anca Alexandrescu, miercuri seară, în exclusivitate la Culisele statului paralel.

„Nu știu cum se simte domnul Ciolacu cu atâția candidați la prezidențiale de la PSD”, a mai comentat Anca Alexandrescu.

Despre măsurile pe care le-a luat și a anunțat că le pregătește Alexandru Rafila ca ministru al Sănătății și după criticile la adresa acestuia, Anca Alexandrescu a afirmat că „dacă se aude că vrea să candideze și la Președinție, mă gândesc că nu va fi lăsat. A început să vorbească de relaxări, cu curaj”.

Emisiunea Culisele statului paralel de miercuri seară poate fi urmărită LIVE AICI –> https://www.realitatea.net/live
 
Înregistrarea emisiunii este disponibilă pe pagina –> https://www.realitatea.net/emisiuni/culiselestatuluiparalel
Articolul precedentCulisele Statului Paralel | Birocrații, mai valoroși decât medicii în ochii DSP
Articolul următorCulisele Statului Paralel | Mafia din Sănătate, sancționată dur. Lucian Duță: „Șantajul s-a transformat în crimă”