Imnul României a răsunat pe străzile orașului Suceava în semn de mulțumire față de cei care respectă izolarea.

https://youtu.be/mX3LEJaugBM

Polițiștii suceveni, alături de jandarmi, polițiști locali și militari acționează permanent pentru respectarea prevederilor ordinanțelor militare și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Sâmbătă, ora 17.00, timpul s-a oprit în loc pentru câteva minute pe raza întregului județ și în semn de solidaritate cu cei care respectă măsurile de autoizolare, din megafoanele autospecialelor de poliție a răsunat Imnul României „Deșteaptă-te, Române!”.

„Suntem o națiune de învingători și doar impreună vom putea învinge! Vă asigurăm ca suntem permanent în stradă pentru siguranța dumneavostră și suntem pregătiți să facem față oricărei provocări. În seara aceasta, la ora 21.00 Imnul României se va auzi din nou. La fel, mâine la ora 17.00 și 21.00 E o manifestare de respect față de România și un nou îndemn la responsabilitate. Mulțumim sucevenilor care au aplaudat de la balcoane momentul care a dat destule emotii si polițiștilor. Nu trebuie sa ne fie rusine de sensibilitate și sentimente. . . și noi am avut lacrimi în ochi…. TOTUL VA FI BINE!”, a transmis Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Articolul precedentTot mai multe animale sălbatice își fac apariția pe străzile din orașele pustiite de pandemia COVID-19
Articolul următorPrințesa Maria Teresa a Spaniei a murit de coronavirus