O pasionată de modă se recunoaște ușor – studiază constant revistele de modă, își cumpără cele mai noi articole vestimentare de pe piață și cunoaște toate reducerile de pe site-uri sau din magazinele fizice.

Dacă ai printre cunoștințe o pasionată de haine și modă, probabil ai dificultăți în a alege cadourile ideale. Îți venim în ajutor și îți prezentăm câteva idei utile de cadouri pe gustul tuturor pasionatelor de modă, pentru care îți vor fi recunoscătoare!

O pereche de pantofi

Nicio iubitoare de modă nu va refuza o pereche de pantofi cu toc. Optează pentru pantofi clasici, negri, albi sau nude, care se potrivesc ușor cu orice ținută. Dacă persoana căreia îi dăruiești o pereche de pantofi are un stil vestimentar mai excentric, achiziționează un model neobișnuit, cu multe catarame sau ținte.

O geantă sau un portofel

Un accesoriu nelipsit din garderoba unei femei este geanta, la care se adaugă și portofelul. Acestea sunt investiții care merită, deoarece o femeie le poate folosi ani la rândul, fără să se demodeze.

Pentru a fi sigură că nu dai greș cu acest cadou, alege o geantă sau un portofel în nuanțe închise, de negru sau bleumarin, care pot fi folosite și peste zeci de ani, putând fi asortate la o ținută monocromă sau colorată. Chiar dacă nu îți permiți să investești într-un accesoriu de brand, este recomandat să alegi o geantă de calitate, din piele.

Un ceas performant

O iubitoare de accesorii va aprecia și un ceas de calitate. Dacă îi cunoști preferințele, îți va fi ușor să alegi varianta optimă. Poți miza pe un ceas simplu, auriu sau argintiu, un model analog sau unul digital. Există numeroase modele, astfel încât să poți alege ceasuri moderne, pentru orice stil.

Un sacou clasic

Pentru ca prietena pasionată de trenduri să fie tot timpul în centrul atenției, cumpără-i un sacou clasic, pe care să-l poarte alături de pantaloni de costum sau de o pereche de jeanși. Alege un model structurat, simplu sau în carouri, ce poate fi integrat în ținute casual sau elegante.

Accesorii de calitate

În afară de geantă și portofel, există și alte accesorii cool, ce pot face parte din cadoul pentru o pasionată de modă. Accesoriile au rolul de a întregi o ținută și de a o diferenția de altele, atâta timp cât sunt alese corect.

Astfel, prima opțiune implică o eșarfă din mătase, care îți garantează un zâmbet larg din partea purtătoarei. Eșarfele se poartă în păr, la gât sau pe bareta unei genți, fiind un articol adaptabil și modern. Din gama accesoriilor cool fac parte și ochelarii de soare, care completează o ținută în zilele însorite. Nu în ultimul rând, nicio femeie nu va refuza un set de bijuterii minimaliste, așa că ia în calcul și această opțiune.

Ține cont de bugetul de care dispui și inspiră-te din cele mai bune idei de cadouri pentru iubitoarele de modă! Fie că dăruiești o pereche de pantofi cu toc, o geantă de calitate sau accesorii superbe, vei face o bucurie imensă oricărei persoane!

Articolul precedentBilanțul oficial al infecțiilor cu COVID-19, în creștere
Articolul următor100% TU DECIZI! Lia Olguța Vasilescu, karatista iute la mânie. Arestată preventiv pentru mai multe infracțiuni